Podrobnoiskanje

Partnerji

Accor – Le Club Accorhotels

Accor – Le Club Accorhotels

Europcar se je partnersko povezal s skupino Accor, da bi strankam in clanom skupine Le Club Accorhotels omogocil, da si prislužijo dodatne tocke, imajo posebno ugodne cene in prvovrstno storitev najema.

Več informacij
City hotel - Ljubljana

City hotel - Ljubljana

Hotel se nahaja v središcu Ljubljane. V City Hotelu Ljubljana najdejo svoj dom gosti z razlicnimi interesi: poslovneži, umetniki, ter družine, ki išcejo udobje, raznolikost in nastanitev v neposredni bližini centra mesta ter romanticnega starega dela Ljubljane. V City hotelu Ljubljana boste našli tudi Europcarovo poslovno enoto z ugodno ponudbo za najem vozil. Iz osrcja Ljubljane se boste lahko brez skrbi odpeljali novim dogodivšcinam naproti.

Več informacij

Plaza hotel Ljubljana

Plaza hotel Ljubljana

Plaza Hotel Ljubljana ima 236 sob, vkljucno s 25 Junior apartmaji, dvema Business apartmajema in enim luksuznim 155 kvadratnih metrov velikim Plaza executive apartmajem. Vse sobe se ponašajo z najsodobnejšo tehnologijo, s prostorno delovno površino, udobno ortopedsko vzmetnico, minibarom in brezplacno pripravo kave in caja.

Več informacij

M Hotel - Ljubljana

M Hotel - Ljubljana

Hotel leži na idelani lokaciji v bližini središca mesta in ljubljanske obvoznice, ki zagotavlja hitro povezavo do centra mesta, letališca ter drugih turisticnih destinacij in zanimivosti v Sloveniji. Od centra mesta smo oddaljeni le 5 min vonžje z avtobusom, do postajališca mestnega avtobusa pa je 50 m.

Več informacij

Hotel Brdo - Kranj

Hotel Brdo - Kranj

Hotel Brdo s štirimi zvezdicami je poslovni hotel, ki predstavlja lokacijo za razlicne namembnosti. posestvo doživetij in zgodbe posestva, kot so Zoisova zgodba, team building programi, fotolov, vožnja s kocijo in družinska doživetja, košarica na travi, golf ali grajska doživetja.

Več informacij

Hotel Creina - Kranj

Hotel Creina - Kranj

Leži na robu zgodovinskega koprskega mestnega jedra, kjer se prepletata preteklost in sodobnost. Zunanji videz hotela je unikaten, saj se vse linije združujejo v enotno podobo velike barke. Ni pa samo zunanjost tista, ki poudarja enkratnost hotela Pristan.

Več informacij

Pokličite naš rezervacijski center +386 (0)59 070 500

Aplikacija za še večjo mobilnost.

Prenesite Europcarovo mobilno aplikacijo za iPhone, iPad ali Andoid!