Najem avtomobila v Veliki Britaniji

Najem vozil v Velika Britanija

Rezervirajte avto v Veliki Britaniji preko spleta in raziščite Veliko Britanijo na svoj način. Vse od
John O'Groats do Land's End-a, dežele zgodovinskih mest dih jemajoče pokrajine, prikupnih vasic in fantastičnih razgledov. Obiščite srednjeveške gradove, zgrajene nad zelenimi polji ali pa se 'izgubite' v ikoničnih prestolnicah kulture, kot so Edinburgh, London in Manchester. Ne glede na to, ali načrtujete kratkoročni ali dolgoročni najem avtomobila, pri Europcaru Velika Britanija vam bomo znali svetovati saj imamo pestro izbiro vozil. Preverite naš seznam in rezervirajte željeno vozilo preko spleta že danes.

Zakaj izbrati Europcar v Velika Britanija

  • Enostavna spletna rezervacija: poišci, izberi, rezerviraj
  • Na voljo storitev 'hitri prevzem'
  • Dnevni, tedenski, mesečni, kratkoročni in dolgoročni najemi vozila.
  • Vozni park
  • Nagrajeno rent a car podjetje

Europcarove poslovalnice v Velika Britanija


Poslovalnice v Velika Britanija

V Velika Britanija z Europcarom

Vehicles in this location

Vozila na tej lokaciji

Želite najeti majhno, srednje ali malo večje vozilo, ki bo ravno pravšnje za vas ali vašo družino? Pri Europcaru Velika Britanija imamo pestro izbiro vozil. Preverite naš seznam in rezervirajte željeno vozilo preko spleta že danes.

Vehicles in this location

Najemite vozilo in obiščite skrite kotičke Velike Britanije

Najem avtomobila je odlična izbira za odkrivanje top destinacij v Veliki Britaniji. Ne spreglejte nekaterih naših najbolj priljubljenih: Hadrijanov zid - to zgodovinsko območje se ponaša s spektakularnimi razgledi, redkimi vrstami in neverjetnimi arheološkimi najdišči. Stratford-upon-Avon - rojstni kraj Williama Shakespearea. To zgodovinsko mesto je odličen primer kaj vam Britanija lahko ponudi. Območje jezer - regija, znana po čudoviti pokrajini, so sanje vsakega pohodnika.
Najemite avto in obiščite vse opisane pokrajine.

Vehicles in this location

Koristni nasveti za vožnjo po Veliki Britaniji

Za varno in prijetno vožnjo upoštevajte te praktične nasvete: V Veliki Britaniji vozite po levi strani ceste. Če ste navajeni na vožnjo po desni strani, bodite še posebej pozorni pri parkiranju in v krožiščih. Vreme v Veliki Britaniji se lahko hitro spreminja. Bodite pripravljeni na vse vremenske okoliščine in upočasnite in prilagodite vožnjo v mokrih ali spolzkih pogojih. Izkoristite možnost brezplačne dostave in prevzema vašega vozila v številnih poslovalnicah po Veliki Britaniji.

Pokličite naš rezervacijski center +386 (0)59 070 500

Aplikacija za še večjo mobilnost.

Prenesite Europcarovo mobilno aplikacijo za iPhone, iPad ali Andoid!