Podrobnoiskanje

Dodatki


   

Dodatni voznik

Storitev dodatni voznik vam prinaša ob najemu vašega vozila veliko prednosti: spočijte se, opazujte okolico ali zgolj poskrbite za dobro počutje voznika. Za samo 12€/na najem, boste do željenega cilja prišli bolj sveži in spočiti. Za več informacij o omenjeni storitvi povprašajte naše osebje na izdajnem okencu ali kontaktirajte naš rezervacijski center.

E-pošta: reservations@europcar.si


   

GPS navigacija


Ne izgubljajte dragocenega časa z iskanjem vašega cilja. Za samo 12€/na dan oziroma največ 120€/na najem lahko z najetim vozilom uživate v vožnji in se prepustite voditi. Za več informacij o najemu GPS naprave povprašajte naše osebje na izdajnem okencu ali kontaktirajte naš rezervacijski center.

E-pošta: reservations@europcar.si


   

Otroški sedeži

Europcar ob najemu vozila skrbi, da bodo varni tudi vaši najmlajši sopotniki. Ob najemu vozila poskrbite še za varnost svojih otrok in izberite primeren otroški sedež. Cena najema otroškega sedeža je 7€/na dan ali največ 30€/na najem. Za več informacij o najemu otroškega sedeža povprašajte naše osebje na izdajnem okencu ali kontaktirajte naš rezervacijski center.

E-pošta: reservations@europcar.si


   

Najem WiFi routerja

Odlična rešitev za vse tiste, ki želite popolno mobilnost in dostopnost tudi v najetem vozilu. Najem WiFi routerja po posebno ugodni promocijski ceni. Cena najema na dan znaša 5€/dan oz 40€ na najem. Pohitite in rezervirajte napravo že danes. Število naprav je omejeno.

E-pošta: reservations@europcar.si


   

Nakup polnega rezervoarja za gorivo

Imate ob najemu ali vračilu vozila pogosto stisko s časom? Izognite se stresu ob iskanju bencinske črpalke ob vračilu vašega vozila. Ob najemu vozila lahko sedaj izberete možnost za dokup goriva po ugodni ceni. Obisk bencinske črpalke za polnjenje vašega rezervoarja ob vračilu tako ni potreben. Za več informacij o omenjeni storitvi povprašajte naše osebje na izdajnem okencu ali kontaktirajte naš rezervacijski center.


E-pošta: reservations@europcar.si

Pokličite naš rezervacijski center +386 (0)59 070 500

Aplikacija za še večjo mobilnost.

Prenesite Europcarovo mobilno aplikacijo za iPhone, iPad ali Andoid!