Podrobnoiskanje

Politika zasebnosti

Upravljanje z osebnimi podatki

Upravljavec posredovanih osebnih podatkov je družba ABC RENT A CAR IN TURIZEM d.o.o., s sedežem na Celovški cesti 268, 1000 Ljubljana, e-naslov: marketing@europcar.si, tel. št.: 059 070 500.


Obseg in namen obdelave osebnih podatkov

Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) bomo obdelovali na podlagi vaše privolitve izključno za namene pošiljanja e-novic ter skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1, Ur. l. RS, št. 94/2007) in Splošno uredbo o varstvu podatkov (GDPR).

Pri pošiljanju e-novic nam s tehničnimi programskimi rešitvami pomagajo naši pogodbeni partnerji. Vaše osebne podatke bomo posredovali le tem pogodbenim partnerjem, ki jih ne smejo uporabljati za nobene druge namene. Podatkov ne bomo pošiljali drugim tretjim osebam, jih prodajali ali na kakršenkoli drug način uporabljali v namene, ki niso skladni z zgoraj opisanim namenom obdelave ter zanje nismo prejeli vaše izrecne privolitve.


Zavarovanje osebnih podatkov

Pri obdelavi vaših osebnih podatkov bomo ravnali v skladu z ZVOP-1 in GDPR. Za zavarovanje osebnih podatkov izvajamo ustrezne tehnične in organizacijske ukrepe, ki preprečujejo nepooblaščeno obdelavo podatkov ter njihovo uničenje, spremembo ali izgubo.


Rok hrambe osebnih podatkov

Vaše osebne podatke bomo hranili dokler ne prekličete privolitve za prejemanje e-novic. Vašo privolitev lahko kadarkoli prekličete s pisno zahtevo na naslov ABC RENT A CAR IN TURIZEM d.o.o., Celovška cesta 268, 1000 Ljubljana, ali po elektronski pošti na e-naslov: marketing@europcar.si. Preklic privolitve nima vpliva na zakonitost obdelave podatkov, ki se je na podlagi privolitve izvajala do njenega preklica.


Pravice posameznika pri obdelavi osebnih podatkov

Skladno z določbami ZVOP-1 in GDPR imate:

Navedene pravice lahko uveljavljate na podlagi pisne zahteve, ki jo pošljete na naslov ABC RENT A CAR IN TURIZEM d.o.o., Celovška cesta 268, 1000 Ljubljana, ali po elektronski pošti na e-naslov: marketing@europcar.si.

V kolikor menite, da je pri obdelavi vaših osebnih podatkov prišlo do kršitve določb Zakona o varstvu osebnih podatkov ali Splošne uredbe o varstvu podatkov, imate tudi pravico do vložitve pritožbe pri Informacijskem pooblaščencu Republike Slovenije, Zaloška 59, 1000 Ljubljana.

Pokličite naš rezervacijski center +386 (0)59 070 500

Pravne informacije

Aplikacija za še večjo mobilnost.

Prenesite Europcarovo mobilno aplikacijo za iPhone, iPad ali Andoid!

Kazalo Pišite nam Poslovne enote Začutite Slovenijo z Europcarom 24/7 asistenca Kartica zvestobe E-novice Najem vozil - akcije Najem vozil - poroke Najem tovornega kombija FAQ - pogosta vprašanja O nas Nasveti za ekološko vožnjo (EN) Europcar International O Sloveniji Terms and Conditions

© Europcar Slovenia 2018