Storitve


   

Dodatni voznik

Storitev dodatni voznik vam prinaša ob najemu vašega vozila veliko prednosti: spočijte se, opazujte okolico ali zgolj poskrbite za dobro počutje voznika. Za samo 12€/na najem, boste do žželjenega cilja prišli bolj svežži in spočiti. Za več informacij o omenjeni storitvi povprašajte naše osebje na izdajnem okencu ali kontaktirajte naš rezervacijski center.

E-pošta: reservations@europcar.si


   

GPS navigacija

Ne izgubljajte dragocenega časa z iskanjem vašega cilja. Za samo 12€/na dan oziroma največ 120€/na najem lahko z najetim vozilom užživate v vožžnji in se prepustite voditi. Za več informacij o najemu GPS naprave povprašajte naše osebje na izdajnem okencu ali kontaktirajte naš rezervacijski center.

 E-pošta: reservations@europcar.si


   

Otroški sedežži

Europcar ob najemu vozila skrbi, da bodo varni tudi vaši najmlajši sopotniki. Ob najemu vozila poskrbite še za varnost svojih otrok in izberite primeren otroški sedežž. Cena najema otroškega sedežža je 7€/na dan ali največ 30€/na najem. Za več informacij o najemu otroškega sedežža povprašajte naše osebje na izdajnem okencu ali kontaktirajte naš rezervacijski center.

E-pošta: reservations@europcar.si


   

Najem WiFi routerja

Odlična rešitev za vse tiste, ki žželite popolno mobilnost in dostopnost tudi v najetem vozilu. Najem WiFi routerja po posebno ugodni promocijski ceni. Cena najema na dan znaša 5€/dan oz 40€ na najem. Pohitite in rezervirajte napravo žže danes. Število naprav je omejeno.

 

E-pošta: reservations@europcar.si


   
Nakup polnega rezervoarja za gorivo

Imate ob najemu ali vračilu vozila pogosto stisko s časom? Izognite se stresu ob iskanju bencinske črpalke ob vračilu vašega vozila. Ob najemu vozila lahko sedaj izberete možžnost za dokup goriva po ugodni ceni. Obisk bencinske črpalke za polnjenje vašega rezervoarja ob vračilu tako ni potreben. Za več informacij o omenjeni storitvi povprašajte naše osebje na izdajnem okencu ali kontaktirajte naš rezervacijski center

E-pošta: reservations@europcar.si